De beste rugzak - Rugzak Top 10 2022

Schoolrugzak - Wandelrugzak - Backpack

De Beste Rugzak 2022 - Rugzak Top 10 2022

Ook op zoek naar de perfecte rugzak? Voor school, op de fiets of voor lange wandeltochten? Maar je hebt een probleem, je kan namelijk niet kiezen uit het enorme aanbod rugzakken. Dat is mooi, want wij van Debesterugzak.nl gaan je helpen een passende rugzak te kiezen. Wij hebben op deze site de top 10 van schoolrugzakken, de top 10 van wandelrugzakken en een top 10 van backpacks samengesteld. Als daar de juiste rugzak niet tussen zit dan hou maar op, dan kan je beter een koffer nemen...

 

Allereerst de vraag: welk type rugzak heb je nodig?

 

Schoolrugzak / Dagrugzak / Laptoprugzak

Of je nu naar de basisschool, voortgezet of hogeschool gaat, je hebt allemaal een schooltas nodig voor je boeken, gymspullen en lunch. En het liefst een apart vak voor je iPad en / of laptop natuurlijk. En niet geheel onbelangrijk: de rugzak moet ook nog eens mooi zijn en bij je eigen stijl passen. 

Bekijk hier ons advies voor de perfecte schooltas / schoolrugzak.

 

Sportrugzak (Wandelrugzak / Fietsrugzak / Dagje Weg rugzak)

Ben jij ook zo'n sportief type die het liefst de hele dag bezig is? Fietsen, hardlopen, wandelen of wielrennen, voor iedere buitenactiviteit hebben wij een passende rugzak. Een sportrugzak dient compact en licht te zijn, maar toch voldoende ruimte te hebben voor al je (sport)spullen. Belangrijk bij een sportrugzak is de pasvorm. De rugzak moet perfect zitten en tijdens het bewegen moet je hem niet kunnen voelen en er geen last van hebben. Is dat het geval, dan heb je de juiste rugzak gevonden!

Bekijk hier ons advies voor de perfecte sportrugzak.

 

 

 

Backpack / Outdoorrugzak

Is jouw tweede naam Livingston? Struin jij op vrije dagen ook het liefst over de heide, maak je ellenlange bergwandelingen of trek je van hostel naar hostel op vakantie met alleen een rugzak? Dan is onderstaande Backpack / outdoorrugzak Top 10 speciaal voor jou samengesteld. Je vindt hier de 10 beste en meest verkochte backpacks van 2020, mogelijk gemaakt door de 2 grootste online rugzakshops van Nederland.

 

Backpack - Outdoorrugzak Top 10 van 2022:


1. Backpack Rugzak Nomad Batura 70L Phantom

De Nomad Batura Backpack 70L is een goede keus als jij van wandelen houdt. Je hebt namelijk een heleboel ruimte voor je spullen en hij zit je als gegoten. De verstelbare borstband, buikgordel, heupgordel, schouderbanden en rugpand zorgen voor dat laatste. Dankzij het lichtgewicht polyester is de backpack zelf in ieder geval relatief licht.

 

2. Backpack Deuter Aircontact 60 + 10 SL Denim/Midnight Rugzak

De Deuter Aircontact 60 + 10 SL rugzak is een geschikte keuze voor een trektocht. Deze tas is ontworpen voor vrouwen, en smallere mannen. Hij is korter dan een normale rugzak en heeft smal uitgesneden schouderriemen wat het draagcomfort verbetert. De Aircontact 60 + 10 SL heeft een Aircontact systeem waarbij er op handige wijze gebruik gemaakt wordt van een goede doorstroming van lucht. Dankzij de dekselgespen, materiaallussen en het elastische vak vooraan is er genoeg ruimte om kleding, schoenen en andere spullen op te bergen.

 

3. Backpack Nomad Batura 55L Phantom Outdoorrugzak

De Nomad Batura Backpack 55L is het kleine broertje van de Nomad Batura 70L en is een goede keuze als jij van wandelen houdt. Je hebt namelijk een heleboel ruimte voor je spullen en hij zit je als gegoten. De verstelbare borstband, buikgordel, heupgordel, schouderbanden en rugpand zorgen voor dat laatste. Dankzij het lichtgewicht polyester is de backpack zelf in ieder geval relatief licht. 


4. Nomad Batura 55L Phantom Backpack Dark Blue

5. Deuter ACT Lite 40 + 10 Black/Granite Backpack

6. Nomad Batura Womens Fit 55L Steel Backpack

7. Deuter Quantum 60 + 10 Black/Turquoise

8. Nomad Batura Womens Fit 55L Mist Grey Backpack

9. The North Face Terra 65 TNF Black/Asphalt Grey - L/XL Backpack

10. Deuter Futura PRO 36 Midnight/Steel Backpack


Voor meer specificaties en afbeeldingen van de Backpack Top 10 van 2022 klik hier.